БСП остава единствената истинска, системна партия и носи отговорността и

...
 БСП остава единствената истинска, системна партия и носи отговорността и
Коментари Харесай

Вигенин в Пловдив: БСП доказа, че държи на поетите ангажименти и ги изпълнява


 
" Българска социалистическа партия остава единствената същинска, систематична партия и носи отговорността и поуките за това, което е било, и за бъдещето. Донякъде ГЕРБ и Движение за права и свободи също към този момент са систематични, само че те са също и партиите, които трансфораха корупцията в национална политика. Новите, които пристигнаха, не им остана време да се осъзнаят. Сега отново има нови партии, които идват на крилете на популизма и до момента в който видиш същинската им стойност, са тръгнали надолу “. Това съобщи лидерът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ Кристиан Вигенин на среща с членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия от пловдивския регион " Централен “. 
 
Отношението към левицата е променено и в този момент Българска социалистическа партия към този момент е мечтан сътрудник. " Правителството остави подредена страна, а ние доказахме, че Българска социалистическа партия държи на поетите задължения и ги извършва. Успяхме да реализираме доста от нещата, за които години наред се борихме и за които ГЕРБ въобще не желаеха да чуят. ГЕРБ не харесват парите да отиват при хората “ – проучва той. 
 
Фокусът на Българска социалистическа партия са обществените проблеми и даже съперниците им признават, че най-сериозните триумфи държавното управление е постигнало точно в секторите, които Българска социалистическа партия ръководи. " Продължаваме промяната “ обаче си разрешили да си присвоят някои от най-големите придобивки за хората и да разгласят безплатните детски градини и нарастването на пенсиите за свои достижения. " Аз знам каква борба беше. Накрая успяхме. Защо не сложат на плакатите си " Изгонихме 70 съветски дипломати “? “ – разяснява Вигенин. 
 
Четвъртият в листата арх. Костадин Палазов означи, че е окуражен от включването на доста младежи в акцията. 
 
На срещата участваха и претендентите за народни представители Йовка Златева, проф. Георги Тотков, инж. Румен Василев, Наум Китанов, Николай Иванов, Николай Маринов, Ердуан Файтин. След формалната част присъстващите имаха опция в неофициален диалог да зададат своите въпроси към всеки от тях. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР